ads

sponsor

Thursday, January 31, 2019

ထမင္းေပါင္းအိုး နဲ့ ငါးသေလာက္ ေပါင္းနည္း…!

ထမင္းေပါင္းအိုး နဲ့ ငါးသေလာက္ ေပါင္းနည္း…!

ထမင္းေပါင္းအိုး နဲ႔ေပါင္းတာပါ …အရမ္းလြယ္ပါတယ္
ငါးသေလာက္ ကို လိုသလိုတုံး။ေဆးေၾကာသန႔္စင္ၿပီးရင္ ဆား ဆႏြင္း ငံျပာရည္ သၾကား ထည့္ ေရွာက္သီးကိုအရည္ညႇစ္ၿပီးထည့္ နယ္ၿပီးႏွပ္ထားပါ။ေပါင္းမမယ့္ အိုး ထဲမွာ ဇပလင္ ကိုအေနေတာ္ျဖတ္ထည့္ၿပီး ဒါးျပားရိုက္ၿပီးခင္းပါတယ္။
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ငါးလုံးကိုလည္း ေလးစိတ္ စိတ္ၿပီးခင္း အဲ့အေပၚကေနမွ ငါးေတြကိုေနရာခ်။ေရ နည္းနည္းထည့္ၿပီး ေပါင္းပါတယ္ ေရ ခမ္းရင္ ေတာ့ ငါးျမဳတ္႐ုံ ထည့္ေပးပါတယ္ ။ေရထည့္တဲ့အခါ ငါးအေပၚကိုေလာင္းမထည့္ပါနဲ႔ ..ေဘးကေန ညင္ညင္သာသာေလာင္းထည့္ေပးပါ
ေလးႀကိမ္ေလာက္ထည့္ၿပီးေရခမ္းရင္အရိုးလည္းႏူးေလာက္ပါၿပီ။
ၾကက္သြန္ဥ ေလးေတြထည့္ ..ေရထပ္ထည့္ၿပီး ဆူေအာင္တည္..။အရိုး ႏူးမႏူးလည္းစစ္ပါ ။အရိုးႏူးေလာက္ၿပီဆိုရင္ ဒယ္အိုး တအိုးထဲမွာဆီကိုဆူေနေအာင္တည္..ျငဳပ္သီးေလးေတာင့္ေလာက္ကို ညက္ေအာင္ေထာင္းၿပီး ဆီသတ္ ။
ဆီသတ္ ရင္ ေရ ေလးနည္းနည္းထည့္ၿပီးသတ္ပါ ။ျငဳပ္သီးလည္းမတူးသလို အရသာ လည္းပိုေကာင္းပါတယ္။
ၿပီးရင္အေအးခံၿပီး ငါးသေလာက္ အိုး ထဲထည့္ပါ။ ေရခမ္းၿပိးဆီျပန္လာရင္ အရသာရွိရွိသုံးေဆာင္ နိုင္ပါၿပီ။
ၾကာခ်ိန္ (2) နာရီမွ (4)နာရီအတြင္းျဖစ္ပါတယ္
Credit to Thura Zin
Unicodeျဖင့္ဖတ္ရန္
ထမင္းေပါင္းအိုး နဲ႔ေပါင္းတာပါ …အရမ္းၾလယၸါတယ္
ငါးေသလာက္ ကို လိုသလိုတံုး။ေဆးေၾကာသႏ့္စင္်ပီးရင္ ဆား ဆျနင္း ငံ်ပာရၫ္ သၾကား ထၫ့္ ေရြာက္သီးကိုအရၫ္ညြစ္်ပီးထၫ့္ နယ္်ပီးႏြပၴားပါ။ေပါင္းမမယ့္ အိုး ထဲမြာ ဇပလင္ ကိုေအေနတာ္်ဖတၳၫ့္်ပီး ဒါး်ပားရိုက္်ပီးခင္းပါတယ္။
ခရမ္းခ္ၪ္သီး ငါးလံုးကိုလၫ္း ေလးစိတ္ စိတ္်ပီးခင္း အဲ ့ေအပၚေကနမြ ငါးေၾတကိုေနရာခ္။ေရ နၫ္းနၫ္းထၫ့္်ပီး ေပါင္းပါတယ္ ေရ ခမ္းရင္ ေတာ့ ငါး်မဳတ္ရံဳ ထၫ့္ေပးပါတယ္ ။ေရထၫ့္တဲ ့အခါ ငါးေအပၚကိုေလာင္းမထၫ့္ပါနဲ ့ ..ေဘးေကန ညင္ညင္သာသာေလာင္းထၫ့္ေပးပါ
ေလးႀကိမ္ေလာကၳၫ့္်ပီးေရခမ္းရင္အရိုးလၫ္းႏူးေလာကၸါ်ပီ။
ၾကၾက္သႏ္ဥ ေလးေၾတထၫ့္ ..ေရထပၴၫ့္်ပီး ဆူေအာငၲၫ္..။အရိုး ႏူးမႏူးလၫ္းစစၸါ ။အရိုးႏူးေလာက္်ပီဆိုရင္ ဒယ္အိဳး တအိုးထဲမြာဆီကိုဆူေေနအာငၲၫ္..်ငဳပ္သီးေလးေတာင့္ေလာကၠိဳ ညက္ေအာင္ေထာင္း်ပီး ဆီသတ္ ။
ဆီသတ္ ရင္ ေရ ေလးနၫ္းနၫ္းထၫ့္်ပီးသတၸါ ။်ငဳပ္သီးလၫ္းမတူးသလို အရသာ လၫ္းပိုေကာင္းပါတယ္။
်ပီးရေင္အအးခံ်ပီး ငါးေသလာက္ အိုး ထဲထၫ့္ပါ။ ေရခမ္း်ပိးဆီ်ပႏႅာရင္ အရသာရြိရြိသံုးေဆာင္ နိုငၸါ်ပီ။
်ကာခ္ိႏ္ (2) နာရီမြ (4)နာရီအၾတင္း်ဖစၸါတယ္
Credit to Thura Zin

https://thadinyatkwat.com/archives/18629

No comments:

Post a Comment